PÄEVAKÄPP ⟩ Kodu otsib imearmas triibik Triinu

lemmik.postimees.ee
Copy
Triinu.
Triinu. Foto: Pesaleidja

See nägus kassike on sündinud ilmselt 2020. aasta suvel, nii et tegemist on alles täitsa noore neiuga.

Välimuselt on Triinu väiksemat mõõtu. Kassitoas oli ta iseloomult väga arglik. Seetõttu kasutasid vabatahtlikud võimalust ja saatsid ta hoiukoju, et ta saaks lähemalt kahejalgseid tundma õppida ja sotsialiseeruda. Kui Triibik Triinu hoiukodus juba vähegi harjunud oli, siis tuli välja, et tegemist on täitsa uudishimuliku neiuga. Hea meelega uurib ta vaikselt hoiuinimese tegemisi. Talle meeldib väga mängida, kuigi mängima hakkamisega võib minna omajagu aega.

Uuel kodul peaks olema kindlasti palju kannatust, sest iga uus olukord on algul Triinu jaoks hirmutav ja edusammudeni jõudmine võtab aega. Kuid see ju ometi ei tähenda, et see armas triibikuke vähem kodu ja armastust vääriks kui teised!

Triibik Triinu on saanud parasiitidevastase tõrje, kiibi ja ta on steriliseeritud. Seega igati valmis kasvõi kohe päris oma koju kolima. Rohkem pilte temast näed siin.

Kui oleksid valmis andma sellele armsale kassile võimaluse, siis tutvu tingimustega ja täida ankeet siin. Sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles