PÄEVAKÄPP ⟩ Märjamaalt päästetud Maia on teinud läbi imelise muutumise ja valmis uude koju minema

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Maia
Maia Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

ELL Tartu Kassitoa hoole all on imearmas kass Maia, kes otsib kiiremas korras endale inimest, kes ta enda hoole alla võtaks.

Kassituppa tulles on alati vahva ülesanne mõelda, kuhu Maia ennast seekord peitnud on. Maiale lihtsalt nii väga meeldib tekkide, pesade või tunnelite sisse kaevuda, seal ennast mõnusalt kerra tõmmata ja tukkuma jääda. Üks silmake aga piilub alati kuskilt praost välja, et inimese saabumisel koopast välja pugeda ja ootusärevalt vabatahtlikku piidlema hakata – et millal ometi pai tehakse ja krõbinakauss täidetakse?!

Mõned aastad on Maial juba selja taga, kuid mängulusti peitub temas küll ja veel. Suletutid ei jäta teda kunagi külmaks ja pallikeste järel võib ta pikalt ringi hüpelda. Tähelepanu saamiseks ei pea ta paljuks puuri seinte najal täispikkuses püsti seista ja oma imearmsa näoga otsa vaadata. Vahel tundub nagu vaataks tõtt mõne vanamehega: ta silmis on lihtsalt selline elutark pilk.

Märjamaalt päästetud alakaalulisest Maiast on saanud praeguseks tubli ja tugev kassineiu, kes naudib väga söömist ja on kosunud kassitoas terve kilo jagu, lõpuks ometi normaalkaaluliseks kassikeseks. Ta saab teiste kassidega väga hästi läbi ja tunneks (hoiu)kodus kindlasti head meelt ühe neljajalgse sõbra üle.

Maiale (hoiu)kodu pakkumiseks leia ankeet SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles