PÄEVAKÄPAD ⟩ Oma perest ilma jäänud Rossu ja Emmi paluvad ühiselt uut võimalust

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Emmi ja Rossu
Emmi ja Rossu Foto: Tartu Kassikaitse

Tartu Kassikaitse otsib kodu kassipaarile, kellest omanik pidi elukorralduse muutuse tõttu loobuma.

«Emmi ja Rossu, passinimedega Emily ja Rosin, on kaks imekauni kilpkonnamustriga kassitüdrukut, kelle omanikud kirjutasid meile suure murega: ettenägematute elumuutuste tõttu on nad sunnitud oma armsatest kassikestest loobuma. Olles edutult neile juba mitu kuud pere, sõprade ja tuttavate hulgast uut kodu otsinud, pöördusid nad lõpuks viimases hädas meie poole,» kirjutab Tartu Kassikaitse sotsiaalmeedias.

«Loomulikult ka meie ei tahaks, et Emmi ja Rossu satuksid varjupaika ja et olude sunnil peaks head sõbrad üksteisest lahutama, nii et meie omakorda pöördume teie poole – kas leidub meie jälgijate hulgas see hea inimene, kes saaks Emmi ja Rossu enda hoole alla võtta?»

«Väga tahaksime, et Emmi ja Rossu saaksid kohe uude päriskoju, kuid kuna uut elukohta vajavad nad hiljemalt kolme nädala pärast, siis esialgu paneksime lootused sellele, et keegi võtaks nad kahekesi endale hoiukoju. Kohta, kus nad saaksid rahulikult oodata, kuni saabub nende uus pere, kes armastaks neid veelgi enam kui praegune.»

Emmi ja Rossu on sõbralikud ja seltsivad kassineiud, kes on terve oma elu olnud tubased. Nad on mõlemad steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Hiljuti käisid kassineiud ka loomakliinikus kontrollis ja tervisega on neil kõik hästi. Paku Emmile ja Rossule uut võimalust, võttes ühendust Tartu Kassikaitsega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles