VIDEO ⟩ Netirahvas vaimustuses: vares aitas siilil üle tee minna (2)

lemmik.postimees.ee
Copy
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: ViralHog/YouTube

Sotsiaalmeedias levib kulutulena video eriti abivalmina näivast hallvaresest, kes utsitab siilikest üle maantee minema.

Videot on Twitteris praeguseks vaadatud üle 8 miljoni korra, kuid see ei ole sugugi esimene kord, kui klipp netirahvast hämmastab.

Video on tegelikult koguni kaks aastat vana ning tehtud Lätis Ogre linnas 2020. aasta mais, vahendab apollo.lv.

Mis on varese motiiv?

Kuigi vares tundub videos pealtnäha abivalmis, toovad mõned vaatajad esile, et siil võib olla varesele saakloom ning selles videos üritab nokaline tema üle hoopis kontrolli saada. See võib tähendada, et siil üritab varese eest tegelikult põgeneda, et päästa oma elu.

Teised aga rõhutavad, et vares on linnuriigi üks targemaid isendeid ning tema motiiv võis ikkagi olla siili aitamine.

«Varesed on ühed kõige intelligentsemad linnud, ma usun, et ta tõesti tahtis siili aidata,» kirjutab YouTube'i kasutaja Jonny EM, kes on enda sõnul vareseid koduloomana pidanud ja tunneb nende hingeelu hästi.

«Need negatiivsed inimesed, kes arvavad, et vares on pahatahtlik ja püüab siili ärritada, ei ole piisavalt tähelepanelikud. Kui ta tõesti tahaks kuri olla, ründaks ta palju ägedamalt, nokiks siili pead ja silmi ning jätkaks rünnakut ka pärast tee ületamist. See vares on kangelane,» lisab ta.

Tegelikult on varesed tõesti intelligentsed linnud, keda saab sotsialiseerida ning pidada ka lemmikloomana niisamuti nagu papagoisid, vahendab Birdblog.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles