PÄEVAKÄPP Armas Pilleriin peab juba kolmandat korda kodu vahetama

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Pilleriin
Pilleriin Foto: Tartu Kassikaitse

Juba ajal, kui Pilleriin esimest korda kassituppa jõudis, saadi aru, et noorel kiisul on palju lootust saada suurepäraseks paikassiks. Pilleriin ei käitunud kordagi metsikult või agressiivselt, vaid oli alguses pigem väga arglik kassike.

Nüüdseks on kassineiu elanud kahes kodus ja kogunud tohutult julgust ja usaldust inimese vastu. Pilleriin ei karda enam kätt ja vahest lausa nurub paitamist, osates samas öelda, kui talle aitab. Kiisu on uudishimulik ja aktiivne, inspekteerides alati üle toidud, mida tema pererahvas sööb.

Ta paneb öösel pidu ja päeval magab magusat und nagu üks õige kiisu. Olles kasvanud kauniks ja elurõõmsaks kassiks, kohaneb Pilleriin üsna kiiresti ja paneb oma vahvate tegemistega iga inimese südame sulama.

Kahjuks on Pilleriin juba teises hoiukodus, kuhu ta päriseks jääda ei saa. Pidev kodu vahetamine on kassile suur stress, kuna tuleb harjuda uue koha ja inimestega. Pilleriin on aga nii tore väike kassike, et ta vääriks päris oma kodu ja peret.

Paku kodu armsale Pilleriinile ja võta vastu tema pakutud soojus ja armastus. Kodus arenemine on kassile palju kergem ning ühel päeval võib Pilleriinistki saada tõeline sülekass. Loe Pilleriini kohta ja rohkem ja paku talle kodu SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles