SÜDAMLIK Armastatud taluniku kirst viidi ärasaatmisel sümboolselt lehmi vaatama

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

George Brookesi perekond korraldas talle tõeliselt erilise ärasaatmise. Perekond organiseeris armastatud taluniku kirstu traktoriga karjamaale viimise, et mees saaks sümboolselt viimast korda oma lehmi näha. 

Eelmisel kuul lahkunud armastatud talupidajale korraldas tema pere erilise austusavalduse.

85-aastane George Brookes oli Uttoxeterist pärit talunik ja pere soovis talle erilist ärasaatmist, mille kohta nad teadsid, et mees oleks seda väga hinnanud, vahendab StaffordshireLive.

Matusepäeval tõsteti George'i kirst traktorile ja sõideti karjamaalt läbi, et ta saaks justkui oma lehmadega hüvasti jätta. 

George kolis koos perega 1949. aastal Uttoxeteri lähedal asuvasse Lower Loxley farmi ja poeg David käib nüüd farmis töötades oma isa jälgedes.

David ütles: «Ta oli selles piirkonnas väga tuntud ja armastatud mees. Kõik tundsid George'i ja tema matusel oli umbes 300 leinajat.»

«Ta oli tegus ja kirgliku elustiiliga talumees. Ta oli meie, laste ja lastelaste üle uskumatult uhke. Kuid üle kõige armastas ta oma lehmi. Ta palus pärast pensionile jäämist sageli, et teda farmi lehmi vaatama sõidutaksin, mistõttu tegimegi matusel veel viimase visiidi lehmade juurde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles