MAMMA MIA! Meghan Markle võttis oma uueks pereliikmeks loomkatseteks aretatud koerakese

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Meghan Markle 2019. aastal koerte varjupaigas
Meghan Markle 2019. aastal koerte varjupaigas Foto: Rogers George/SIPA / Rogers George/SIPA/Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle tervitavad uut pereliiget, varjupaigast võetud seitsmeaastast beagle'i tõugu koera.

Prints Harry ja hertsoginna Meghani pere on taas kasvanud. Uueks pereliikmeks on seitsmeaastane koer nimega Mamma Mia. Paaril on varasmast juba kaks koera.

Koera tõuks on beagle, kes on pererahvale juba tuttav, neil on sama tõugu koer Guy. Lisaks on ajakirja Hello andmetel peres must labradori retriiver.

Loe lisaks: SUURIM KOERTE PÄÄSTMINE 〉 USAs päästeti kutsikaveskist 4000 tõukoera, keda kasvatati ravimikatseteks

Võimud päästsid Mamma Mia koos 4000 teise beagle'iga juulis Virginiast. Koer saabus varjupaika kaheksa vastsündinud kutsikaga. Meghan ja Harry külastasid enne otsustamist varjupaika ja mängisid seal koertega.

Väidetavalt helistas hertsoginna isiklikult loomakaitseühingusse. Meghan ütles muu hulgas, et soovib aidata täiskasvanud koeri, sest neile on raskem perekonda leida. 

«Ta helistas tundmatult numbrilt, öeldes: «Hei, Shannon, mina olen Meghan,»» ütles Shannon Keith, koerte vabastamise projekti eest vastutav isik LA Timesile. Keithi sõnul rääkis ta hertsoginnaga 30 minutit. Kõne alguses arvas ta, et räägib näitlejanna Meghan Foxiga.

Meghan on viimastel aastatel päästnud mitu varjupaigakoera. Samuti toetab ta kodu otsivaid loomi läbi heategevusfondide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles