Fooripostil istunud ahvi punane tagumik põhjustas Hiinas liiklusõnnetuse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kümnendi veidraim liiklusõnnetus?
Kümnendi veidraim liiklusõnnetus? Foto: Shutterstock

Ühel Hiina kiirteel juhtus kurioosne avarii.

Hiinas Guizhou provintsis Zunyi linnas juhtus õnneliku lõpuga autoõnnetus. Foori ülemisele risttalale oli roninud tsirkusest põgenenud ahv. Ristmikule lähenev juht pidas looma punast tagumikku ekslikult keelavaks foorituleks ja vajutas kohe pidurit.

Avarii põhjustanud naine rääkis New Culture Dailyle, et kui ta õnnetuse hommikul Wuhanis ristmikku hakkas ületama, nägi ta «punast tuld», vajutas automaatselt pidurit ja kuulis kohe ka plekiraginat, kui tema taga sõitev auto vastu tema neljarattalist põrkas.

Pärast kokkupõrget väljus taga sõitnud sõiduki juht autost ja päris avarii põhjustajalt aru: «Miks te pidurdasite nii järsku ilma mingi põhjuseta?» Naisel oli hetkeks segadus, kuid siis vaatas ta «punast tuld» ja mõistis, et horisontaalsel fooritalal istub ahv, kelle punane tagumik oli liikluse poole keeratud.

Hiljem saadi teada, et ahv põgenes tsirkusest ja ronis mänguliselt tee servas oleva posti otsa. Tsirkuse eest vastutav isik tuli õnnetusest kuuldes sündmuspaigale ja lubas hüvitada sõidukitele tekkinud kahju. Ei inimesed ega loomad õnnetuses viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles