VIDEO ⟩ Till-tall! Kes seal on?

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Üllatus uksekellakaameras
Üllatus uksekellakaameras Foto: Video kuvatõmmis

Lõuna-Carolina naine hämmeldus sügavalt, kui avastas uksekellakaamera salvestiselt, kes tal ühe teisipäeva varahommikul külas oli käinud.

Wendy Watson magas, kui karu tal Lõuna-Carolina osariigis Greenville'is kella 3.30 paiku külas käis. Kuid kui naine hommikul voodist tõusis, märkas ta, et kaks eelmisel õhtul täidetud linnumaja olid tühjad ja maha visatud. Naine kontrollis süüdlase leidmiseks oma uksekellakaamerat.

«Kui ma videol karu nägin, olin nii ehmunud, et oleksin peaaegu kohvi välja sülitanud,» rääkis ta Newsweekile. 

Kaamera oli jäädvustanud karu, kes saabus tema eesmisele verandale, tõusis tagajalgadele ja näis viisakalt uksekella vajutavat. Kui keegi ei vastanud, pööras ta ümber ja kõndis minema, jättes Watsoni ukseklaasile vaid väikese ninajälje.

«Karu üritas meie prügikasti pääseda, kuid tegelikult ei tekitanud ta mingit kahju,» ütles ameeriklanna. «Ta sõi tühjaks kaks linnusöögimaja, kuid majakesed on terve.»

Watson ütles, et oli varem oma piirkonnas karudega kokku puutunud, kuid polnud kunagi näinud neid oma verandal. Ta postitas video Facebooki, kogudes ootamatult heade kommetega külalise kohta sadu rõõmsaid kommentaare.

«Ta on linnutoidust tüdinenud ja helistas kella, et äkki leiaksid midagi paremat,» teoretiseeris Laura Garlits Ward kommentaariumis.

Lõuna-Carolina loodusvarade osakonna andmetel on karude nägemine Lõuna-Carolinas üha sagedasem, kuna inimareng hävitab nende elupaiku ja loomad surutakse inimestega asustatud aladele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles