PÄEVAKÄPP ⟩ Õnnetu Milka tahab kassitoast koju

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Milka
Milka Foto: ELL Tartu Kassituba

Kahju on kassituppa tulles näha Milkat, kes justkui täiesti lootuse kaotanult oma puurinurgas ennast kerra keeranud on ja nukra pilguga seina vaatab.

Mõnele kassile on kassitoas elamine väga raske just seetõttu, et inimest näeb harva ja hellusi peab jagama pea kolmekümne kassiga. Mõni kass tahab palju rohkemat ja nii ka Milka. Kui aga Milkale pai teha, läheb ta nurrumootor otsekohe tööle ning kassineiu hakkab rõõmust ennast ühele ja teisele küljele keerama. Hellalt lubab ta ennast juba süllegi võtta ja näha on, et südames sooviks ta olla tõeline kaisukass.

Kuid vabatahtlikel ei ole ju aega terve vahetus ainult üht kassi silitada ja niisiis ronibki Milka jälle oma nurka ja nukrutseb edasi, oodates – ehk just sind? Pikalt kurvalt ja stressis olles on kassidel ka tervisemured kiired tulema ning neid ei sooviks praegu tervele Milkale kohe üldse. Palun aita imekaunis Milka puurist välja ja paku talle (hoiu)kodu, kus ta saaks paitusi ja kõrva tagant sügamisi täpselt nii palju, kui ta päriselt väärt on.

(Hoiu)kodu pakkumiseks leia ankeet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles