Vaata, millist kaupa lemmikloomaomanikud kõige rohkem Woltist tellivad

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Inimesed ei osta Wolti kaudu ainult toitu ja muid endale vajalikke tarbeid, vaid tellivad kauba koju ka oma koduloomadele.

Nii Wolti kui ka PetCity sõnul on selle aasta kevadest lemmikloomade toodete kojuvedu kasvanud enam kui 50 protsenti. Tellimuste põhjal tundub, et Wolti klientide lemmikloomad on suured külmutatud toortoidu armastajad. Kusjuures kassiomanikud on kõige altimad woltima – enim tellitakse Woltist kassidele mõeldud konserv- ja kuivtoitu, aga ka näiteks kassiliiva.

Läti PetCity poolt tellitud Kantari uuringu tulemused kinnitavad, et enam kui pooltel peredel on vähemalt üks koduloom. Tavaliselt on koduloom peres, kus on vähemalt kolm pereliiget. Ühtlasi selgus uuringust, et naised on usinamad lemmikloomade eest hoolitsejad kui mehed. Huvitav leid oli, et koerte puhul on majapidamistes rohkem puhtatõulisi koeri, kasside puhul on populaarsemad aga tõuta isendid.

«Inimesed armastavad oma lemmikuid tingimusteta ja oma lemmikutele soovitakse parimat! Kui tellid endale midagi meelepärast, siis ära unusta oma lemmiku eest hoolitseda ning valmista ka talle rõõmu hea ja paremaga. Wolt aitab kiire elutempoga kliente. Ajal, mil kuller kiirustab PetCity tellimusega kliendi kodu poole, saab klient nautida kvaliteetaega oma lemmikloomaga,» lausus PetCity Balti turundusjuht Maria Otsa.

Wolti Baltikumi juht Liis Ristal tõdeb samuti, et lisaks sellele, et inimesed väärtustavad enam enda eest hoolitsemist nii toidu kui ka muude toodete abil, siis tahetakse seda hoolt pakkuda ka oma lemmikloomadele.

Tihti tellitakse Ristali sõnul Wolti kaudu näiteks 100 euro eest, mis teeb üle 10 kilo kuivtoitu koertele, ehk tegelikult teeb selliselt loomatarvete tellimine inimeste elu lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles