VIDEO ⟩ Hispaania turistid hämmingus: ootamatult hüppas merest välja metssiga ning sööstis otse rannapuhkajate poole

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: daily mail

Hispaanias Costa del Solis nägid turistid ja kohalikud rannas metslooma, keda just iga päev seal ei kohta.

Hispaanias Malaga piirkonnas asuvas Benajarafe rannas sattusid päevitajad 10. augustil ootamatult silmitsi metsseaga, kes merest välja ilmus ning rannaliival ringi jooksma hakkas, vahendas väljaanne Spanish News Today.

Loom õnneks kedagi ei vigastanud, kuid rannas viibinud kohalikud ja turistid olid juhtunust šokeeritud.

Ühel pealtnägijal õnnestus ootamatu hetk ka videole saada ning ta jagas seda sotsiaalmeedias.

Vaata videot siit:

Hispaania häirekeskusele laekus seejärel mitu teadet rannas nähtud metssea kohta, keda hiljem ka ühe rannarestorani juures nähti. Siga asusid rannalt otsima nii politsei kui ka loomapäästjad, kuid seni pole looma leidnud.

Politsei on hoiatanud, et tegu on ohtliku loomaga, ning soovitab kõigil, kes metsseaga kohtuvad, teda mitte häirida ning rahulikult paigale jääda. Kohalikud on veest välja hüpanud looma ristinud metssiga-haiks.

Metssea otsinguid korraldava meeskonna juhi Jose Antonio Villodrese sõnul on võimalik, et metssiga tuli end oma loomulikust keskkonnast – sisemaa mägedest –randa jahutama Lõuna-Hispaanias valitseva põua tõttu ning võimalik, et ta naaseb randa.

Metssigade nägemine Hispaania erinevates randades ja linnades on viimasel ajal üha sagedasem nähtus, mõni siga on tekitanud inimestele ka vigastusi. Juunis leidis Alicante piirkonnas Albiri rannas aset juhtum, kus veest välja hüpanud metssiga hammustas 67-aastast naist ning vigastas seeläbi tema jalga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles