ÜKS MILJARDIST ⟩ Kana munes täiusliku kerakujulise muna ja see on väärt varandust

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Ümmarguse muna autor Twinksie
Ümmarguse muna autor Twinksie Foto: Annabel Mulcahy / SWNS

Oxfordshire'is elav Annabel Mulcahy sai jahmatuse osaliseks, nähes, et üks tema kanadest oli nädalavahetusel munenud täiesti ümara muna.

Annabel on kanu pidanud viimased kaks aastakümmet ning tema pere on viimastel aastatel üha rohkem kanu võtnud, sest tema lapsed hakkasid suleliste sõprade vastu huvi tundma. Kuid pärast 20 aastat talulindude kasvatamist nägi ta midagi enneolematut. Kana nimega Twinskie munes kõigi suureks hämmastuseks ja üllatuseks täiesti ümmarguse muna.

t.
t. Foto: Annabel Mulcahy / SWNS/Scanpix

Twinskie munes kallihinnalise muna, mis oli Annabeli sõnul täiuslikult kerakujuline. Ta ütles: «Laupäeva (6. augusti) hommikul avasin kanade puuri ja see oli seal pesas, ideaalne kera. Guugeldasin seda ja sain teada, et tõenäosus sellisele munale on üks miljardist.»

Marmorilaadne muna on nüüd müügis ja Annabel loodab kasutada muna müüki rohkemate kanade päästmise rahastamiseks, vahendas OxfordMail. Annabel lisas: «Ma panin muna eBaysse müüki, sellise eest on varem makstud 550 eurot. See raha, mida ma selle munamüügi eest saan, läheb järgmiste kanade päästmiseks, kelle enda koju võtame.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Teised ajakirjad

Tagasi üles