VIDEO ⟩ Arizona jõel nähti justkui vee peal hõljuvaid hobuseid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kelli sai alles kodus aru, et tegu oli siiski optilise illusiooniga
Kelli sai alles kodus aru, et tegu oli siiski optilise illusiooniga Foto: Video kuvatõmmis

Aerulauataja Kelli Rogersi videokaamerasse jäi majesteetlik hetk, kui kaks hobust justkui jõeveel hõljusid. 

58-aastane Kelli Rogers sõitis möödunud nädalavahetusel lapselastega Arizonas Tonto National Forestis aerulauaga, kui ta elevil põnnidega kaht hobust märkasid. Naine jäi sõnatuks, kui nägi hobuseid vee peal hõljumas. 

Klipis paistavad hobused seisvat veepinnal oleval, kui maastik nende tagant liigub. Kuid hobused olid madalamas vees, kui hobustest mööda sõitnud perekond.

Kuna nad olid  Kellile ja tema lastele lähemal kui nende taga olev maastik ja seisid mõne hetke liikumatult paigal, jäi mulje, et nad liiguvad.

Kelli ütles: «See oli hull. Alles siis, kui koju jõudsin ja videot järele vaatasin, sain aru, et oh, nad hoopiski seisavad. See oli üks neist hetkedest, mil nad seisid mõne sekundi madalas vees täiesti paigal. Meie möödudes nad ei liikunud. Nad lihtsalt ei seisa nii tihti paigal.»

Vaatajad naljatasid illusiooni üle, vihjates, et kui sellisele parvele mahtusid kaks hobust, oleksid pidanud Titanicu Jack ja Rose ka koos uksele koos ära mahtuma.

Pärast video jagamist TikTokis kogus Kelli klipp rohkem kui 8,3 miljonit vaatamist ning rohkem kui 1,1 miljonit kommentaari ja meeldimist.

Üks vaataja ütles: «Miks ma arvasin, et need hobused on parvel, mis neid majesteetlikult mööda jõge alla kannab?»

Teine ütles: «Mul kulus umbes kuus korda vaatamiseks, et aru saada, et teie sõidate allavoolu ja nemad ei liigu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles