Harry ja Meghan kardavad oma kanade elu pärast

lemmik.postimees.ee
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: NIEBOER/PICTURE PRESS EUROPE/Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle'i häärberi juures luusib ringi puuma, mis on paari väga ärevaks teinud ning ohtu seadnud ka nende päästetud kanad, kel muidu lastakse värske õhu käes liikuda.

Ohtlikku puumat on juba Californias nähtud luusimas Meghani ja Harry kodu lähistel ning paarile on antud korraldus püsida kodus.

Eksperdid arvavad, et puuma võib Califfornias valitseva põua tõttu olla näljane ning seetõttu kujutada endast tõsist ohtu nii inimestele kui ka loomadele (loe pikemalt SIIT).

Nii on ohus ka kanad, keda Meghan ja Harry oma kodus peavad.

Kanad jõudsid esimest korda avalikkuse ette, kui paar neid möödunud aastal oma kuulsas Oprah'le antud intervjuus tutvustas.

Kanad on päästetud tööstuslikust farmist ning aitavad Meghanil ja Harryl «kohaneda maalähedasema eluga» nende 14,6 miljonit dollarit maksvas häärberis.

Kuigi kuulus intervjuu ei leidnud aset paari kodus, vaid selle lähistel, lasti kaamerad hea meelega eksklusiivselt sisse kanaaedikusse.

Klippe sellest saab vaadata siit:

«Mulle tohutult meeldib loomi päästa,» ütles Meghan Oprah'le kanu toites. Harry lisab, et Meghan on alati tahtnud kanu pidada ning nüüd on nende perekond täiuslik.

Paari peres sirgub ka kaks koera, labrador Pula ja beagle Guy, kes mõlemad on pärit varjupaigast.

Meghan on varjupaigast päästnud teisigi loomi. Näiteks labradori ja lambakoera segatõugu koera nimega Bogart, kelle ta pidi Suurbritanniasse kolides Kanadasse oma sõprade juurde maha jätma, kuna loom poleks veterinaaride sõnul pikka lennureisi üle elanud, vahendab thebeet.com.

Meghan on loomaarmastustega silma paistnud ka oma heategevuslikus tegevuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles