Naine, kes elab koos 85 lemmikloomaga, ei saa enne kella 2 öösel sõba silmale

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Illustratiivne pilt
Illustratiivne pilt Foto: Shutterstock

Zoe Willingham on aastate jooksul soetanud üha rohkem lemmikloomi. Rekordina oli tal ühel hetkel üle 100 karvase sõbra. Praegu piirdub ta «ainult» 85 lemmikuga. 

Loomahull naine, kellel on üle 80 lemmiklooma, ütleb, et ei lähe kunagi magama enne kella kaht öösel, kui on lõpetanud oma karvaste sõprade järelt koristamise.

Kui enamikul inimestel on vaid üks-kaks lemmiklooma, siis Zoe Willinghamil on 85 looma – alates kassidest, koertest, merisigadest ja küülikutest kuni kilpkonnade ja papagoideni.

Suffolki loomakäitumisspetsialistina töötav naine ütles, et on alati olnud loomainimene.  Juba lapsena meeldisid talle loomad ja ta leidis lohutust oma vanavanemate koertest. Enamik tema loomadest on päästetud varjupaikadest või halbadest elutingimustest, edastab «East Anglian Daily Times».

Kuid peaaegu 100 lemmiklooma seltskonna nautimisega kaasneb selgelt suur vastutus ja paganama palju kraamimist.

«Mu mees tuleb otse töölt koju ja aitab mul koristada ja loomi toita,» ütles ta. «Ma ise lähen sageli magama kell 2 öösel, kuid mõnikord on meil ka väga raskeid päevi, kus loomad vajavad loomaarsti ravi. Sel juhul me jäämegi abikaasaga ärkvele, pakkudes abivajajale ööpäevaringset hooldust ja hoolitsust. »

Zoe on oma naabruskonnas tuntud kui «loomaaed» ja inimesed on tema missiooni nimetanud isegi «Zoe laevaks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles