VIDEO Naine ostis oma koerale naeltega palistatud vesti, et kajakate rünnakutest pääseda

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kus viga näed laita, seal tule ja leia lahendus!
Kus viga näed laita, seal tule ja leia lahendus! Foto: Video kuvatõmmis

Naine on leidnud toimiva meetodi, kuidas ta saab hoida oma chihuahua potentsiaalsete rünnakute eest kaitstuna. Teadaolevalt ründavad väikeseid lemmikloomi enim suured linnud, näiteks kullid ja kajakad. 

Viimastel aastatel on väikeste koerte omanikud hakanud üha enam muretsema ohtude pärast, mida linnud oma lemmikloomadele kujutavad. Õudusunenäolik stsenaarium, kus lind pea maani laskub, küüned loomakese selga haagib ja koos koerakesega minema lendab, on kahjuks mitmeid kordi tõeks osutunud. 

Tahtmata riskida, otsustas üks naine oma koerale turvavesti osta. Ja kuigi vestil on tõsine otstarve, näeb see samal ajal koomiliselt naljakas välja, nagu ta rõhutas, kui jagas TikTokis klippi sülekoera turvavarustusest.

@technical_difficulty Little dog problems🤣. #chihuahua #shefancy #safetyfirst #hawkvest #coyotevest ♬ original sound - Daisy Lou the Chi

Pealkirjaga «väikeste koerte probleemid», millele järgneb naerunäoga emotikon ja saadab lustakas hääl, mis ütleb: «Me ei karda enam ühtegi kulli.»

«Kull peaks teid kartma,» lisab see, samal ajal kui kaamera liigub, et näidata koera seljas olevaid suuri naelu ja kaelarihma ümber olevaid väiksemaid naelu.

Video lahutas vaatajate meelt väga, kogudes 1,3 miljonit meeldimist ja tuhandeid kommentaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles