PÄEVAKÄPAD ⟩ Kassid, kes tahavad kiiremas korras puuris elamisest vabaks saada

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Foto: Pesaleidja

Pesaleidjas on palju kasse, kes olude sunnil kasside vabapidamistoas elada ei saa ja peavad seetõttu oma päevi puuris veetma. Selleks, et nad vabalt diivanil pikutada saaksid, vajavad nad endale kiiresti hoiu- või päriskodu.

Theodor on armas triibikust kiisupoiss, kes hetkel veel inimest pelgab. Kiisukesel oli FIP, millest ta nüüd on terveks ravitud, aga kuna mõnda aega ei oleks soovitatav tal teiste kiisudega kokku puutuda, siis kassituppa ta kolida ei saa ja elab hetkel üksinda nukralt puuris. Theodor on väga lihtne kass: rahulik ja kodukeskkonnas hakkaks ta kindlasti omas tempos ka inimestega ära harjuma ning õige pea saaks temast inimese parim sõber.

Titeriine on armas kiisutüdruk, kellel oli samuti FIP, millest ta nüüd terveks ravitud on. Nagu Theodori puhul, siis tema samuti ei tohiks mõned kuud teiste tervete kiisudega kokku kolida. Ta on arglik ja ei ole veel inimestega sõbraks saanud, kuid koduses keskkonnas oma inimesega muutuvad sellised kassid õige pea väga nunnudeks kaisupallideks. (Titeriine võib ka koos Theodoriga kolida.)

Rainer ja Trevor on kaks kiisupoissi, keda lahutada ei saa, sest nad on parimad sõbrad. Eraldi olles läheksid nad stressi ja tõmbuksid endasse. Koos olles tulevad nad inimeselt pai küsima ja on ülimalt armsad ja nunnud kassikesed. Trevor elas enne Pesaleidja kassitoas ja suurest stressist jäi haigeks ning sellepärast ei saa teda tagasi tuppa saata. Rainer on ainult hoiukodus elu elanud ja arvatavasti ei mõjuks talle samuti kassitoa elu hästi.

Kui soovid kellelegi neist kodu pakkuda, siis täida kassisoovija ankeet ja sinuga võetakse ühendust. Kui soovid rohkem infot ja on soov hoiukodu pakkuda, siis tutvu infoga ja täida ankeet siin ning Pesaleidja võtab sinuga üsna pea ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles