Ootamatu sündmuste käik: kodukohviku külastajad «nunnutasid» kassipojad vigaseks (1)

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Vigaseks väntsutatud kassipojad
Vigaseks väntsutatud kassipojad Foto: CATS help / Facebook

Vabatahtlikest koosnev Cats Help MTÜ pidas hiljuti oma vabatahtliku hoovis Neeme ja Ihasalu kodukohvikute päeva, mis paraku lõppes ootamatute sündmuste tõttu aga loomade kiirabikliinikus ja tõi kopsaka raviarve.

Kõik sai alguse sellest, et kohviku külastajatele tutvustati pahaaimamatult kohvikupidaja magamistoas pesitsenud pisikesi, umbes pooleteistkuuseid kassipoegi. «Hoovi peal on kaks elumaja, mille mõlemad uksed olid avatud, et võtta voolu ja varustust. Ürituse alguses kutsus meie vabatahtlik mõned inimesed üles tuppa, et tutvustada kiisusid, kes meil parasjagu seal pesitsesid. Siis külalised lahkusid ja vabatahtlik samuti läks välja tööd tegema. Ilmselt siis sõna levis, et üleval magamistoas on kassipojad ja inimesed kasutasid võimalust, minnes ise üles tuppa kasse vaatama ilma luba küsimata,» rääkis Cats Helpi esindaja Lemmikule.

Süütuna näiv kasside nunnutamine lõppes aga ootamatult halvasti. «Üks naine tuli meie juurde ja ütles, et üleval toas on inimesed ja nende kassidega ei käitutud just kenasti. Majaomanik ja meie vabatahtlik jooksid sinna kohale, kedagi enam polnud, aga kassid olid juba viga saanud.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles