FOTOD JA VIDEO ⟩ Ukraina sõjast päästetud koer vajab kiiresti (hoiu)kodu

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Scooby
Scooby Foto: Nähtamatud Loomad

Kui heategevusorganisatsioon Nähtamatud Loomad Scooby Ukraina sõjakoldest päästis, siis lubati talle, et peagi saab ta päris oma kodu. Kahjuks aga pea 5 kuud hiljem ei ole Scooby endiselt õiget kodu veel leidnud.

Miks see nii on? Sõda muutis Scooby ärevaks, mistõttu ta mõnikord oma saba taga ajab. Scoobyle on loodud treeningplaan, mis aitab tal õppida sellest käitumisest vabaneda. Selleks on tarvis pisut aega ja kannatust, kuid Scooby on juba praeguseks teinud läbi suure arengu. Koer vajab vaid aega ja kannatust, inimest, kes teda tingimusteta armastaks.

Scooby
Scooby Foto: Nähtamatud Loomad

Samuti on loomaarstid tuvastanud Scoobyl artriidi ja tõuomase päriliku mure küünarliigesega. Need terviseprobleemid vajavad kindlasti edasist loomaarstide tähelepanu ning omaniku tõsist pühendumist nende murede leevendamiseks.

Koera kohta saab rohkem teada ka siit videost:

Seega vajab Scooby inimest, kes saab talle pakkuda aega ja kannatust, nii vaimsete kui ka füüsiliste raskuste ületamist ja loomulikult tingimusteta armastust.

«Kinnitame, et kogu see hellus ja truudus, mida Scoobyl pakkuda on, teeb selle pingutuse mitmekordselt tasa,» ütlevad Nähtamatud Loomad.

Täida ankeet siin, et Scoobyle kodu pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles