PÄEVAKÄPP ⟩ Hirmunud Aleksander otsib turvalist (hoiu)kodu

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Aleksander
Aleksander Foto: Pesaleidja/Facebook

Umbes 2-aastane Aleksandr kolis Pesaleidja kassituppa aasta tagasi märtsikuus. Pisikesel on kaunis must-valge kasukas ja pikad valged vurrud. Aleksandrit võib hellitavalt kutsuda Sassiks.

Esmasel vaatlusel on pisike Sass küll väike tigedik, kuid tegelikult ta ainult kardab - raske on näha, kuidas kassipoiss on pidevalt hirmujudinates. Samuti meeldib talle olla pigem kõrgustes, kus on inimestest võimalikult eemal. Aleksandri susin on praegu pigem kaitserefleks, ega tema tea, kui head tegelikult inimesed võivad olla.

Aleksandr soovib omale kodu, kes pakuks talle soojust ja turvatunnet ning annaks talle aega nii palju, kui ta ise seda soovib, et oma kestast välja tulla ja lõpuks inimesi usaldada.

Sass on vaktsineeritud, saanud parasiitide vastase tõrje, kiibistatud ja kastreeritud. Koju võtab ta kaasa ka oma uhke kassi passi. Kui soovid olla just see õige inimene, kes aitab Aleksandril inimesi heast küljest näha, täida Pesaleidja loomavõtja küsimustik ja kutsume sind juba külla.

Samuti otsib Aleksandr ka hoiukodu. Kuna kassituba stressirohke, kimbutab teda tihti paks nohu ja see viib omakorda kaalukaotuseni, mis ei ole üldse hea. Hoiukodu pakkudes toetab Pesaleidja vajalike asjadega ja on toeks iga asjaga. Ehk ka need, kellel pole kunagi kassi olnud, saaksid kenasti hakkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles