PÄEVAKÄPP ⟩ Kodu otsib imearmas kassipreili Mai

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Mai
Mai Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

Mai, haruldase kasukaga kaunis noor kassineiu, saabus kassituppa aprilli lõpus Sirgalast.

Algul oli pisike kiisu inimeste suhtes ettevaatlik, kuid nautis vabal ajal pallide taga ajamist, teiste kassidega müramist ja aknal lindude vaatamist. Nüüd aga läheb Mai silmnähtavalt iga päevaga julgemaks!

Kõigepealt lõpetas ta inimese iga liigutuse peale susisemise. Nädal hiljem, kui vabatahtlik lähenes talle palliga, ei jooksnud ta enam diivani alla peitu, vaid jäi ootama, et talle palli visataks.

Nüüd pärast kaht kuud kassitoas elamist on Mai jõudnud juba nii kaugele, et on peaaegu valmis vabatahtliku näpu pealt maiuseid lakkuma.

Inimese käsi on veel tema jaoks pisut hirmutav, nii et hetkel tahab ta pisut kaugemalt maiuse lihtsalt käpaga näpu pealt maha tõmmata, kuid näha on, et huvi on nii-nii suur ja küllap peagi julgeb ta ninaga õrnalt ka inimese kätt müksata. Igatahes on selge, et tee Mai südamesse käib läbi toidu.

Siiski vajaks ta (hoiu)kodus pisut aega, et inimeste headuses täielikult veenduda. Kui sina oled valmis pingutama Mai usalduse võitmiseks, leiad (hoiu)kodu pakkumise ankeedi siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles