Üks saatuse löök teise järel: kodutu kass tõi poja ilmale erakorralise keisrilõikega, 2 nädalat hiljem tabas teda kohutav kaotus...

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Lola
Lola Foto: Pesaleidja

Lola-nimelise kassi elu Pesaleidjas on olnud nagu Ameerika mägedel. Pesaleidjasse saabus ta tiinena, kuid raskuste tõttu pidi üks kassipoeg ilmale tulema keisrilõikega. Nädal hiljem pojad aga kahjuks hukkusid.

Lola tuli Pesaleidjasse tiinena ja kolis kohe hoiukoju, et pojad seal turvaliselt ilmale tuua. Kahjuks ei olnud õnn aga Lola poolel ja poegimisega tekkis raskusi. Esimene punase-valgekirju poeg tuli ilusti ilmale, aga tema kaksikvend ei tahtnud kuidagi välja tulla.

Lolaga mindi kliinikusse ja keisrilõikega saadi kätte ka teine beebi. Kahjuks olid saatusel teised plaanid ja mõlemad pojad paar nädalat hiljem haigestusid ja hukkusid. Lola ja lastega käidi korduvalt kliinikus ja sealt tulid juba suured raviarved.

Lola kolis peale seda kassituppa tagasi, lootuses päris kodu leida. Kahjuks oli tema suu halvas seisus ja teda ootas reis kliinikusse hammaste eemaldamisele ja puhastamisele. Kliiniku ees rabeles Lola ennast puurist välja ja jooksis minema. Pesaleidja töötajad ja vabatahtlikud käisid teda otsimas, kleepisid igale poole flaiereid, aga Lolat ei leitud.

Mõni päev hiljem nägi kliiniku töötaja teda põõsaste vahel, aga Lola oli õueelust nii ehmunud, et ei julgenud läheneda. Pesaleidja töötaja läks Lolat püüdma ja saigi ta kätte, kasutades omapärast meetodit. Nimelt lasti kassile telefonist kassipoegade helisid, mis Lola kohe välja meelitasid.

Lola raviarved vajavad aga hädasti tasumist ning selleks palub Pesaleidja annetajate abi. Kogu info annetamise kohta leiab SIIT või Pesaleidja kodulehelt.

Sõbraliku ja paimaia loomuga kiisutüdruk Lola, kes saab hästi läbi teiste kassidega, otsib endale ka päriskodu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles