PÄEVAKÄPP ⟩ Kas saad aidata? Tulekahju tõttu kodu ja pere kaotanud Šašlik otsib uut algust (1)

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Šašlik
Šašlik Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

Mõned kassid, kes ELL kassituppa tulevad, on nii napilt surmasuust pääsenud, et paneb mõtlema, kas kassidel on tõesti üheksa elu. Nii ka Šašlikiga – tegemist on õnnesärgis sündinud armsa kassikesega, kes leiti Tallinnas põlevast korterist.

Õnneks ei kahelnud päästjad hetkekski, et ka kass tuleb elusalt ja tervelt sealt korterist välja tuua ning politsei toimetas ta kibekiirelt kiirabikliinikusse. Šašlik oli ilmselt põlengus sisse hinganud palju vingugaasi ning ta pandi kliinikus kohe hapnikukambrisse. Võib-olla on üks Šašliki üheksast elust nüüd läinud, kuid sellest kohutavast sündmusest pääses ta ilma ühegi püsiva terviserikketa.

Kahjuks on aga tervis peaaegu et ainus, mis talle alles jäi… Korter, kus ta oli elanud, oli muutunud tulekahjus elamiskõlbmatuks, ning vanaproua, kes tema eest hoolitsenud oli, ei saanud teda enam uude elukohta kaasa võtta. Nii jäi Šašlik ühe saatusliku õhtu jooksul ilma jäi nii armastavast perest kui ka tuttavast kodust. Selle asemel ootas teda ees kassituba: võõrad näod ja paikäed, mis polnud üldse nii pehmed, kui enda omaniku omad olid olnud…

Ülisõbralik Šašlik väärib nüüd tohutult uut, hoolivat pere, kes aitab tal unustada selle õudse öö ja oma eelmise kodu. Anna talle võimalus uueks alguseks ja täida (hoiu)kodu ankeet siin.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles