Avariikohalt põgenevat meest asus jälitama ka raevunud emu

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Poegi kaitsev emu võib inimesele eluohtlik olla
Poegi kaitsev emu võib inimesele eluohtlik olla Foto: Shutterstock

25. juulil toimus Ühendkuningriigis Malmesburys liiklusõnnetus, kus mees sõitis autoga kaupluse aknasse. Mees ja kaasreisija põgenesid sündmuskohalt. 

Avarii põhjustajat asus taga ajama Malmesbury Old Bell hotelli peakokk Dean. Jälitamisega ühinesid ka sündmuskohale saabunud politseinikud ja endast väljas vihane emu. 

Kohalike teadete kohaselt jooksid nad linnast välja ja sattusid farmi, kus peetakse eksootilisi loomi. Ühe tunnistaja sõnul sattus põgenik silmitsi emuemaga, kes oma poegi kaitses. 

Politsei vahistas mehe ja toimetas ohutusse kohta, sest kaitsepositsioonil olevad suured linnud võivad rünnates inimesele eluohtlikud olla. Ilmselt tundiski emu enda poegi ohus olevat, sellepärast võttis ka jooksva mehe sihikule. 

Ei ole selgunud, kuidas mees või politsei suutsid vihase emu eest kõrvale hiilida või kui suur lind oli.

Wiltshire'i politsei pressiesindaja ütles: «25. juulil kella 12.30 paiku saime väljakutse ühe sõiduki kokkupõrkest Malmesburys Gloucester Streetil, kus sõiduk põrkas kokku hoone esiosaga. Sõiduki juhti ja kaasreisijat nähti sündmuskohalt lahkumas, mistõttu politseinikud korraldasid piirkonnas läbiotsimise. Nüüdseks on kahtlusalused kinni peetud ja algatatud on uurimine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles