ERAKORDNE ELLUJÄÄJA Kahe näoga kassipoeg joob piima mõlema suuga

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Pühapäeval sündinud kahe näoga kassipoeg otsustas trotsida kõiki ennustusi, mis pakkusid tema elueaks vaid paar tundi. Kiisuke on terve, tubli ja kasutab piima joomiseks õnnelikult mõlemat suud.

Tais sündinud kahe näoga kassile pandi loomulikult ka kaks nime. Vapra võitleja üks näopool kannab nime Tung Ngern (hõbedakott) ja teine pool Tung Tong (kullakott).

Kui haruldase kassipoja ema poegis, nägi tema perenaine, et kass on hädas. Ta viis looma kiiresti arsti juurde, kus tehti kassiemale keisrilõige. Lisaks haruldasele pojukesele tõi ema ilmale veel ühe poja.

29-aastane kassiomanik oli šokeeritud, kui nägi kahe näoga kassipoega. Hiljem rääkis ta kohalikule meediale, et oli veendunud, et vastsündinu sureb.

Kahe näoga kassipojad, keda tuntakse Januse kassidena, elavad harva kauem kui ühe päeva.

Kuid pärast oma elu eest võitlevate kassipoegade nägemist ütles perenaine, et otsustas kohe nende eest hoolitseda. Järgmised kaks ööpäeva oli ta sisuliselt magamata. Ta ütles: «Ma olen vaevalt maganud, sest kui ta sündis, ei suutnud ta üldse oma pead hoida ja vajas pidevat tähelepanu. See oli minu jaoks sama suur vastutus kui inimlapse saamine.» 

Kahe põsega, neljasilmne, kahe ninaga, kahe suuga ja kahekõrvaline kassipoeg on nüüd tublisti kosunud, tal läheb hästi ja ta joob emapiima nii tublisti, et lausa pritsib.  

Kuigi Januse kassipojad elavad harva kauem kui päeva, elas 1999. aastal Massachusettsis sündinud hall kahepalgeline kassipoeg Frank ja Louie uskumatud 15 aastat. 2012. aastal püstitaski kass Guinnessi rekordi kui vanim Januse kass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles