Kaduma läinud koer osales näitusel ja naasis koju võidurosetiga

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Ühendkuningriigis Lääne-Sussexis elav abielupaar Paula ja Peter Clozier võttis endale neli aastat tagasi Kreeta saarelt aastase beagle'i tõugu koera nimega Bonnie.

Pühapäeval, 10. juulil läks Bonnie ootamatult kaduma ja murest murtud pererahvas hakkas helistama veterinaarkliinikutesse ning sõpradele, kelle juures Bonnie tihti mängimas käis. Nad kaasasid otsingutesse ka naabrid.

Samal päeval nägi Paula sotsiaalvõrgustikus tuttava lemmiklooma fotoga postitust. Keegi John Wilmeri nimeline mees teatas, et ta leidis koera ja püüdis nüüd aidata tal omanikega taasühineda. Naine võttis Wilmeriga ühendust ja sai teada, et mees oli oma kahe koeraga teel näitusele, kui märkas tee ääres eksinud ja õnnetut Bonniet. Ta võttis koerakese auto peale ja tegi kohe postituse, et käpaline oma kodustega uuesti kokku viia.

Näitusele jõudes lisas Wilmer nalja pärast Bonnie varjupaigast võetud parima koera tiitli kandidaatide nimekirja. Loom meeldis kohtunikele ja sai oma võistluskategoorias kolmanda koha. Selle tulemusena naasis põgenik koju näituselt võidetud rosetiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles