VIDEO Purjus orav maadleb magusa tukastusega

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Jommis oravale paistsid need pirnid maitsevat
Jommis oravale paistsid need pirnid maitsevat Foto: Video kuvatõmmis

Tegelikult pole käärinud puuviljadest ja marjadest purju jäävad metsloomad teab mis haruldased, aga kaamerapilti satub neid harva. 

Ameerikas sai üks orav peomeeleollu, näksides käärinud pirne. 

Minnesotas elav Katy Morlok oli leidnud oma külmikust mõned vanad pirnid ja kuna talle meeldib kodus töötamise ajal aknast tagaaias askeldavaid oravaid vaadata, pani ta viljad oma koheva sabaga sõpradele kaussi ning tõstis õue.

Morlok vaatas, kuidas orav, hellitusnimega Lil Red, haaras pirni ja jooksis sellega puu otsa, olles põnevil oma uue suupiste pärast. Tund hiljem tuli orav puu otsast alla tagasi, et järgmine snäkk põske pista. Kuid seekord nägi Lil Red välja pisut ebatavaline. Verandale kausi kõrvale istunud orav õõtsus edasi-tagasi, silmad pärani, ja hoidis kausi servast kinni, et ümber ei kukuks.

Morlok taipas siis, et need va pirnid! «Need olid mul pikka aega seisnud ja tõepoolest, võimalik, et käärisid ja tegid vaese orava purju. Ma ei tahtnud, et tal paha oleks, seega läksin välja ja haarasin kõik allesolevad pirnid ja viskasin toas ära,» rääkis Morlok Fox 9-le. «Hommikul tuli orav tagasi väikesele pohmellihommikusöögile ja sellest ajast peale on tal kõik korras olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles