VIDEO Gorillapaar esines jahmunud pealtvaatajatele pikantse tegevusega

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Bronxi loomaaias elav särtsakas gorillapaar sattus videokaadrisse, kui nad parasjagu armuakti olid sooritamas. Loomade käitumisega kursis olevate ekspertide sõnul on juhtum täiesti normaalne. 

«Ma olin šokeeritud ega teadnud, et see on ahvide hulgas loomulik tegu,» rääkis anonüümseks jääda otsustanud videograaf ajalehele «The Post» talle osaks saanud vaatemängust. Mees jäädvustas ahvide armastuse igaveseks internetti levima, kui oli perega NYC loomaaeda külastamas.

«Olin koos oma 4-aastase tütre ja õetütrega gorillade puuri ees,» ütles ta. «Mu naine pidi koos magava pojaga veidi eemale jääma, nii et tahtsin võimalikult palju nähtut videole jäädvustada. Siis algaski see armuakt.»

Mehe filmitud kaadrid näitavad, kuidas ahvid kaisutavad hetkeks teineteist ja siis suunab isane võimukalt emase gorilla pea enda kubemepiirkona. Pealtvaatajad muigasid ja lapsevanemad katsid võsukeste silmi kätega.  

Bronxi loomaaia esindajad ei saanud episoodi kommenteerida, sest kui «The Post» loomaaia poole pöördus, polnud nad sellest juhtumist veel teadlikud. 

Ahvide oraalseks võib tunduda ebatavaline, kuid tegelikult see nii pole. Oraalseks on  loomariigis üsna levinud, sellega tegelevad loomad gepardidest kuni karude ja nahkhiirteni, vahendas BBC.

Tegelikult seksivad paljud liigid naudingu pärast. Bonobo ahvidel on näiteks kurikuulsalt värvikas suguelu. «Kui šimpanside seksuaalaktid varieeruvad vähe, siis bonobod käituvad, nagu oleksid nad Kamasuutrat lugenud, sooritades iga asendi ja variatsiooni, mida võib ette kujutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles