Vaata, milline uus lemmik sirgub prints Williami ja Kate Middletoni peres

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Cambridge'i hertsoginna ja prints William
Cambridge'i hertsoginna ja prints William Foto: Ray Tang / Scanpix

Kuningliku perega liitus juba mõnda aega tagasi uus liige – kokkerspanjel nimega Orla, kes seni aga on avalikkuse ees väga madalat profiili hoidnud.

Kuigi koer liitus kuningliku perega juba 2020. aasta lõpus, sai tema nimi avalikuks alles tänavu kevadel ning oma esimese avaliku ülesastumise tegi ta sel suvel juuli alguses, kui külastas koos kuningliku perega heategevuslikku polomatši (vaata pilte SIIT).

Nimi Orla on kuninglikule loomale igati sobilik, tähendades keldi keeles «kuldset printsessi», vahendab ajakiri People.

Uut koera ei tulnud kaugelt otsida, sest Orla on pärit hertsoginna noorema venna James Middletoni koera Luna kuuepealisest pesakonnast (pilt allpool).

Esimese pooleteise aasta jooksul on Orla aga avalikkuse pilgu eest varju jäänud. Esimesi ametlikke fotosid temast jagas kuninglik perekond alles 2,5 kuu eest, printsess Charlotte'i seitsmendal sünnipäeval.

Orla sai kuningliku pere liikmeks 2020. aasta sügisel vahetult enne seda, kui nende eelmine koer Lupo, samuti kokkerspanjel, üheksa-aastasena taevastele jahimaadele lahkus.

Lupo surm mõjus allikate sõnul Kate'ile ja Williamile väga raskelt, sest nad olid lootnud, et noor koer suudab vanemasse energiat ja elujõudu süstida.

Lupo saabus Kate'i ja Williami perre 2012. aastal, aasta enne prints George'i sündi, ning poseeris tihti koos perekonnaga ametlikel fotodel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles