Sõbralikust vastuvõtust heitunud postiljon jättis pererahvale kirja: aias on tapjajänesed!

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Erini tütar Maddison ühega oma kolmest jänkust
Erini tütar Maddison ühega oma kolmest jänkust Foto: Erin Rushton / SWNS/Scanpix

Ühendkuningriigis elav pereema Erin Rushton tegi sotsiaalmeediasse humoorika postituse, kuidas tema kolm vabapidamisel elavat ülisõbralikku küülikut postiljoni ära hirmutasid. 

29-aastane Erin ostis Covidi ajal liikumispiirangute tõttu oma tütrele lohutuseks kolm armast karvapalli. Naine lootis, et jänkud aitavad tema tütrel ärevusega paremini toime tulla. Lola, Bonni ja Doc armastavad tema sõnul olla inimeste ümber ja sageli jooksevad külastajatele tere ütlema, nii et see ei olnud üllatav, et nad ka postiljonile vastu jooksid.

Postiljonile vastu tõtanud jänesed. 
Postiljonile vastu tõtanud jänesed. Foto: Erin Rushton / SWNS/Scanpix

Erin kirjutas: «Mul on kolm vabalt elavat jänest, kes saavad minna meie aias ükskõik kuhu ja on külaliste üle superrõõmsad. Kui keegi avab värava, kalpsavad nad alati tulijale vastu.» 

Naine jätkab naeruselt: «Ma võin ainult ette kujutada, mida vaene postiljon pidi taluma, kui ta sisse tuli! Kolm rõõmsat jänest ümber tema jooksmas!»

Foto: Erin Rushton / SWNS / Scanpix

Postiljon heitus pikk-kõrvadest niivõrd, et pages koos pakiga ja jättis naisele kirja, kus nimetas pere lemmikloomi tapjajänesteks. Loodetavasti oli see jäetud kiri koos paki kättesaamise juhendiga mõeldud siiski huumoriga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles