PÄEVAKÄPP ⟩ Valge kasukaga kaunitar Oravake on valmis kassitoast välja kolima

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Oravake
Oravake Foto: Tartu Kassikaitse

Märtsikuu alguses jõudis Tartu kassikaitse kassituppa imekaunis valgekarvaline Oravake. Armas kiisu oli tulles üsna leebe, lubas ennast lahkelt pea pealt sügada ja paituste abil saadi ta ka uues, algul hirmutavas kassitoas isukalt sööma meelitatud. Kahjuks aga ei mõjunud uus elukoht kassineiule hästi ja ühel päeval hakkas ta paitustele vastama keelava susina ja hirmunud pilguga. Pole siiani teada, kas põhjuseks oli lihtsalt saginarohke kassitoa keskkond või puuris elamise stress…

Nüüd on Oravake aga kolm kuud juba lahtiste kasside toas elanud ning areneb iga päevaga. Enam ei pahanda ta susisedes, kui keegi tema magamispesast möödub, ning igaõhtusel mängutunnil sätib temagi ennast teiste kasside hulka ringi istuma, et saaks vabatahtliku vehitud sulepulka taga ajada.

Selge on, et nüüd vajab Oravake toetavat hoiukodu, kus aina enam julgemaks muutuda ja uuesti oma leebe kassisüda enda seest üles leida. 

Palun aita Oravakesel sellest ehmunud ilmest vabaneda ja paku talle päris oma kodu! Kui sul pole võimalik kassikest päriseks endale võtta, kuid tahaks siiski aidata kaasa ta sotsialiseerimisele, siis paku talle hoiukodu. Oravakesega saab lähemalt tutvuda ja (hoiu)ankeedi täita siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles