VIDEO Õhinal elevandipoeg rebis modelli seljast seeliku ja püüdis temaga maadelda

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Naine ei kartnud vaid lagistas naerda
Naine ei kartnud vaid lagistas naerda Foto: Video kuvatõmmis

Modell Megan Milan külastas Tais Chiang Mais Chia Lai Orchidi elevantide varjupaika. Kui ta püüdis loomadega sõprust sobitada, rebis vallatu elevandipoeg Meganil seeliku seljast ja kukkus talle peale.

Modell Megan Milan külastas selle kuu alguses Tais Chiang Mais päästetud elevantide varjupaika Chia Lai Orchid. Paistis, et ta meeldis kolmenädalasele elevandipojale, kes Meganile lähenes ja tal õhinaga seeliku seljast rebis, paljastades valge aluspesu.

Loom sai seeliku rebenedes indu juurde ja pidas Meganit ülitoredaks mängukaaslaseks, kellega võiks veidi ka maas püherdada. 

@megan.milan Heres the video everyones been asking for lol. There is definitely more 🤣. #elephant #travel #babyelephant ♬ boy, what are you looking at - jabbar hakeem

Lõpuks otsustas vanem elevandiõde, et selleks päevaks on nüüd nalja saanud piisavalt, ja tõmbas mänguhimulise poja eemale.

Meganit ei hirmutanud ega ehmatanud rõõmsameelse loomalapse tormakas lähenemine, kaadrites on kuulda teda laginal naermas. Video, mida ta TikTokis jagas, on kogunud 12 miljonit vaatamist ja üle 90 000 meeldimise. Vaatajad naeravad südamest kaasa ja pärivad, miks keegi naisele appi ei läinud. Samuti naljatletakse, et elevant püüdis Meganiga kurameerida ja tal olid omad plaanid, mille tüütu õde vahelesegamisega ära rikkus. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles