PÄEVAKÄPP Hirmsa autoõnnetuse üle elanud kassipoiss Kala otsib oma inimest

lemmik.postimees.ee
Copy
Kassipoiss Kala
Kassipoiss Kala Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

Kala on kassipoiss, kes on läbi elanud autoõnnetuse, mille tagajärjel murdis lõua- ja koljuluu ning vajas keerulisi operatsioone. Kahjuks ei hoolinud Kala endine omanik temast piisavalt, jättes kiisukese lihtsalt oma vigastustesse piinlema, kuni info jõudis vabatahtlike kassipäästjateni, kes Kala kiirabisse toimetasid.

Hoolimata omanikupoolsest hülgamisest ei kaotanud kassike kunagi oma elutahet ja optimismi ning tuli oma raskest tervislikust seisust tõelise võitlejana välja.

Nüüd ongi Kala peaaegu vinks-vonks poiss! Tema pisut ebasümmeetriline nägu veel meenutab seda koledat perioodi ta elus, kuid ei ole loomulikult takistuseks päriskodu leidmisel.

Kala on megasõbralik nurrupall, kellele väga meeldib mängida nii omaette kui ka inimesega. Süllepugemiste laseb ta inimesel ka omi toimetusi teha, põõnates samal ajal rahulikult diivani- või voodinurgal.

Tubli kassina Kala pahandusi ei tee… vähemalt on tal selline kukupai nägu, et ühtki pahandust temast oodata ei oskaks.

Pärast sellist keerulist minevikku vääriks Kala päris oma kodu koos päris oma inimesega. Kala tõeliselt armastab elu – aga kas siin elus on ka keegi, kes teda armastaks?

Kalale kodu pakkumiseks leia ankeet SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles