TÕELINE SUUREMEELSUS Lihapoe omanik kostitab kodutuid kasse ja koeri iga päev hea ja paremaga

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: TikTok / @ikram_korkmazer

Loomi armastav türklasest lihapoe omanik Ikram Korkmazer on kohalike tänavakasside- ja koerte seas tõeline staar, sest jagab neile vägagi helde käega oma poes pakutavat head ja paremat.

Mees jagab oma tegemisi ka sotsiaalmeedias ning on tänu sellele saanud kümnete tuhandete lemmikuks.

Ikrami TikToki ja Instagrami kontodelt saab näha kümneid videoid sellest, kuidas ta tänavakassidele ja -koertele liha jagab.

Näiteks see video kannatlikult kõhutäit ootavast kollasest koerast on kogunud üle 14 miljoni vaatamise.

@ikram_korkmazer #animallove #animalchallenge #animalover #animalloversoftiktok #hayvan #hayvanlarısevin #animalplanet #hayvansever #dogslove #dogsoftiktokviral #dog ♬ original sound - Polla

Ikram peab Türgis Istambulis Yeşim Et Galerisi nimelist lihapoodi, mis on mõistagi saanud kohalike tänavakasside- ja koerte seas väga populaarseks.

Igal õhtul kogunevad loomad poe ukse ette, sest teavad, et saavad seal kõhu täis, kusjuures paljusid neist võib nimetada poe püsiklientideks. Mõned kassid veedavad päevi isegi poe ruumides põõnates.

@ikram_korkmazer #sokakhayvanları #tiktokturkey #tiktok #nyc #hayvanlaralemi #videooftheday #photooftheday #instaanimal #petstagram #beautiful #cat #catsoftiktok #catslovers #catstagram #catslover #catsbae #kitty #kittycat #kittychicha #kittyduterte #kittykat# #kittylife #pisipisi #pisipisi5_2 #animals #animalsoftiktok #animalsurvival #animalshavefeelingstoo #animalslover ♬ orijinal ses - İkram Korkmazer

Ikrami lihapood on saanud väga populaarseks ka inimeste seas ning seda külastavad inimesed kogu maailmast, kes sageli loomadele ka ise toitu annetavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles