LUSTAKAS VIDEO Ööpimeduses kähmlema läinud jänesepaar kogub sotsiaalmeedias miljoneid vaatamisi

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: Twitter @T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı

Türgi põllumajandusministeerium jagas oma Twitteri kontol rajakaamera videot kaklevast jänesepaarist, mis kiiresti miljoneid vaatamisi kogus.

Need ööpimeduses kaklevad jänesed poleks ilmselt osanud uneski näha, et nendest saavad tõelised sotsiaalmeedia staarid, kelle videot on praeguseks mõne päevaga vaadatud 8,9 miljonit korda.

Videost on näha kahte tagajalgadel seisvat jänest, kes esikäppadega teineteise suunas muljetavaldava kiirusega käpahoope jagavad ning edasi-tagasi ringi kalpsavad, aeg-ajalt kaadrist väljudes. Videole lisatud taustamuusika lisab sellele lustliku alatooni. 

Vaata videot siit:

Sotsiaalmeedias jagas videot ka endine NBA staar Rex Chapman ning kohe läks käima elav arutelu selle üle, mille üle jänesed kakelda võisid.

Lisaks võrreldi kähmlust selle «Sõprade» seriaalist tuntud stseeniga, milles osalesid Rachelit kehastanud Jennifer Aniston ja tema õde mänginud Reese Witherspoon:

Looduskaitsjate sõnul võib selline «poksimine» olla iseloomulik isasloomale, kes soovib emasloomaga paarituda, vahendas Newsweek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles