SÜDANTLÕHESTAV ⟩ Koer ootas neli kuud haigla ukse taga oma peremeest, kuid...

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy

Brasiilias São Paulos ootas koer neli kuud haigla ukse taga, millal tema omanik sealt väljub. Kahjuks seda kaunist päeva ei saabunud.

Koera omanik oli kodutu ja rändas mööda tänavaid koos oma truu lemmikloomaga. Mees viidi haiglasse pärast seda, kui teda pargis pussitati. Kiirabiarstid jätsid koera sündmuskohale, kuna loomi kiirabiautosse ei lubata. Sellest hoolimata lidus koer autole järele.

Haigla ette jõudnud, seadis koer end sissepääsu juurde peremeest ootama. Hoolimata arstide pingutustest suri mees saadud vigastustesse. Kuid koer ootas päevast päeva, millal tema peremees haiglast välja astub. 

Mõne aja pärast märkas koera Christina Sardella, kes kuulis haigla personalilt, mis koeraomanikuga juhtunud oli. Naine oli väga liigutatud, mispeale kirjutas ta truust lemmikloomast sotsiaalmeediasse postituse.

Tänu Sardellale juhtisid ühe Sao Paulo heategevusfondi töötajad loomale tähelepanu. Neli kuud pärast kodutu mehe surma viisid nad koera varjupaika ja leidsid talle siis uue kodu. Koer ei suutnud aga kunagi omanikku unustada ning uues kodus harjuda. «Väga kurb lugu. Koer sai endale küll uue pere, kuid ta jooksis minema. Keegi ei tea, kus ta praegu on,» ütles Sardella.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles