VÕIMAS ⟩ Enne ja pärast: Valga varjupaiga koer tegi läbi täiesti imelise muutumise

lemmik.postimees.ee
Copy
Semu enne karvahooldust.
Semu enne karvahooldust. Foto: Varjupaikade MTÜ
  • Hooldamata koer meenutas varjupaika jõudes rohkem põrandamoppi kui koera.

Noor isase koer Semu oli varjupaika jõudes väga kehvas seisus, kuid tänu Valga varjupaiga tublidele töötajatele ja vabatahtlikele tegi läbi tõeliselt imelise muutumise ning on nüüd juba aasta aega pikisilmi uut peremeest oodanud.

Semu meenutas varjupaika jõudes rohkem põrandamoppi kui koera – tema pikki karvu polnud keegi kunagi kamminud. Ja kuidas saanukski, kui koera päevad möödusid linnas ringi uidates. Pererahva juures käis ta vaid midagi hamba alla saamas ja sellega nende kontakt piirdus.

Linnaelanikel sai Semu hulkumisest aga villand ja ta toodi varjupaika. Kahjuks ei tundnud omanikud tema vastu vähimatki huvi ja Semu jäigi varjupaiga hoole alla.

Nüüd ootab see ligi kolmeaastane koeranooruk uut kodu, kus pererahval oleks temaga piisavalt aega tegeleda ja kes saaks teda pidada aiaga piiratud hoovis.

Varjupaigas tuli Semu oma vägevast kasukast vabastada, kuid ka uuel omanikul tasub koera regulaarne kammimine juba plaanidesse võtta.

Vaata enne ja pärast fotosid Semu imelisest muutumisest:

Semule saab kodu pakkuda SIIN. Kui sa ei saa koerale kodu pakkuda, saad talle toeks olla ka annetades, et tema heaolu varjupaigas veel paremaks teha – näiteks kvaliteetse toidu näol. Selleks vajuta nupule «Anneta loomale».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles