NUNNU TÖÖPÕLGUR Suksu Sugari kavalused: kui töötada ei viitsi, kasutab ta oma raudkindlat nippi

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy

Ühismeedia kaudu on kuulsaks saanud hobune nimega Sugar, kellele eriti ei meeldi tööd teha. Tal on oma kindel meetod, kuidas sellest võimalikult palju kõrvale viilida. 

«Tutvuge Sugariga, kellele ei meeldi, kui temaga ratsutatakse,» seisab postituse pealdises. «Kui Sugarile sadulaga läheneda, heidab ta pikali ja teeskleb, et magab. Sugar keeldub silmi avamast enne, kui ratsutada soovijad lahkuvad.»

Sugari käitumine on viinud selleni, et ta on kuulutatud laiskade töötajate iidoliks. Postitust selle kohta, kuidas see hurmur käitub, on vaadatud peaaegu 450 000 korda ja see arv kasvab jõudsalt. «Sugar teab passiivse vastupanu väärtust,» kommenteerib üks värske fänn. 

Teised kiitsid Sugarit tema eneseaustuse eest: «Tunne oma väärtust, printsess,» kirjutas üks inimene, samas kui tuhanded teised kiitsid looma kavalust. 

Naljahambadki teritasid keelt. Üks meessoost kommenteerija näiteks teadis öelda, et Sugar pole sugugi esimene naine, kes teeskleb magamist, kui sõiduks hakkab minema. Igatahes on Sugari letargia sotsiaalmeedia kasutajate seas suurt vastukaja ja sümpaatiat leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles