PÄEVAKÄPP ⟩ Palju läbielanud Coco Chanel tahab just sulle oma südame kinkida

lemmik.postimees.ee
Copy
Coco Chanel
Coco Chanel Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

Coco Chaneli elu ei ole olnud lihtne. Ta võeti pooleaastaselt varjupaigast, ent tema iseloom tema eelmisele «perele» ei istunud. Kui kassitüdruk 4. korruselt alla hüppas, ei tundnud keegi temast puudust ning vaene väike Coco pidi ise välja nuputama, kuidas tänaval ellu jääda. Maikuus, kui ta kassituppa kolis, sai tema tänavakassi staatus lõpu.

Coco Chanel on, nagu tema nimigi ütleb, üks igati peen preili. Oma liivakastis kraabib ta piinliku hoolega, puhkama sätib end vaid puhtaimale kenasti korda sätitud tekikesele. Kui aken avada ja linnulaul tuppa lasta, sädistab tema linnukestele vastu.

Algselt Coco ei usaldanud inimest ja puurile lähenemist tervitas ta hoopis susinaga. Nüüd võetakse vabatahtlik juba sõbralikumalt vastu, vahel näugumisega, teinekord tuleb Coco lihtsalt puuris võimalikult lähedale piiluma. Susina asemel tervitab kätt tema pisike roosa ninaots ning hea õnne korral näkitseb ta hellalt sõrmi. Näha on, et ka paitus on nii-nii lähedal!

Vahest võiksid just Sina preili Coco Chanelile pakkuda muinasjutulikku printsess herneteral stiilis elu ja tema isiklikku «… ja nad elasid õnnelikult elupäevade lõpuni»? Või on sinu kodus ruumi sellele peenele daamile ajutiselt pelgupaika pakkuda? Kui jah, siis leia (hoiu)ankeet SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles