Õnnetu saatusega kassi tabab üks tervisemure teise järel

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Xil on saatuse poolt kõvasti räsida saanud.
Xil on saatuse poolt kõvasti räsida saanud. Foto: Pesaleidja/Facebook

Xili tuli Pesaleidja kassituppa tänavu veebruaris väga halvas seisus – tema üks silm oli niivõrd palju kahjustada saanud, et tuli eemaldada ja rindkerel olid suured hammustuse jäljed.

Ilmselt oli kassike mõne suurema kiskja kätte sattunud, aga eluga pääsenud. Haavad aga paranesid aegamööda ning Xili ise on tõelise võitleja hingega kass, kes tahab väga elada – lihtsalt elu ei ole teda hellitanud. Kohe, kui üks tervisehäda korda saab, tuleb teine asemele.

Nimelt on Xilil olnud ka põiega mitmeid kuid probleeme, kuid mis on nende põhjuseks, pole õnnestunud seni välja selgitada isegi arstidel. Uuringud on tehtuid igasuguseid ja nende kogumaksumus on praeguseks juba 484,36 eurot.

Kõik algas sellest, et kass hakkas pessa oma häda tegema. See on väga iseloomulik sümptom, mis viitab põiepõletikule. Kass sai vajalikke antibiootikume, aga pissimine ei lõppenud. Seejärel võeti korduvalt uriiniproove ja tehti ultraheli, et aru saada, kas tegu võiks olla kasvajaga.

Sellele aga õnneks kinnitust ei saadud ja seega on Xili tervisemure hetkel täielik müsteerium. Uuringute eest esitatud arved aga vajavad tasumist ning kui soovid Xilit tema teekonnal aidata, siis vaata annetamise kohta rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles