AITA AIDATA Kiiret päästmist vajavad 17 kassi, kiisubeebid on juba haigestunud

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy

MTÜ Kasside Turvakodu postitas suure abipalve. Kevadine kassipoegade hooaeg ei jäta kahjuks ka turvakodu tööta. MTÜ sai abipalve 9 täiskasvanud kassi ja 8 pisikese poja kohta, kes kiiresti abi vajavad.

Selle kassikoloonia lugu algas kõik nii nagu ikka… Kõigepealt oli üks steriliseerimata kass, temal sündisid pojad ning ühtäkki kasvaski kasside arv 17 peale. 2 täiskasvanud kiisut on praegugi tiined ja kohe-kohe poegimas ehk sealne olukord läheks veel rohkem käest, kui abistajad kohe ei reageeri.

8 tillukest beebit on vihmase ja külma kevade tõttu juba haigestunud ning vajavad kiiresti arstiabi. Loodetavasti alles ema kõhus olevad karvapallid saavad sündida juba soojas hoiukodus… Selleks aga vajatakse Sinu abi!

Ilma hoiukodudeta ei saa mitte ühtegi kassikest sealt päästa, seega just SINU abi on määrava tähtsusega! MTÜ annab Sulle hoiukodusse kaasa kõik kassi pidamiseks vajalikud tarvikud ning kindlasti saavad kõik kassid enne hoiukodusse tulekut arstliku ülevaatuse ja vajalikud protseduurid!

Et saaksime kiisud arstlikku kontrolli saata vajab ühing hädasti ka annetusi, sest 17 kassikese kiipimine, vaktsineerimine, parasiiditõrjed ning täiskasvanud kasside steriliseerimine läheb kokku maksma 2000 eurot! See on ühe väikese ühingu jaoks väga suur summa.

Annetuse saad teha: 

Annetustelefonid (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):
900 6575 – kõne hind 5€
900 6700 – kõne hind 10€
NB! Annetuse toimumiseks kuula tervitustekst kindlasti lõpuni, muidu annetust ei toimu!

Või

arveldusarvele: a/a: EE712200221035355855
Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu
IBAN: EE712200221035355855
SWIFT: HABAEE2X
Selgitus: 17 kiisut

Kui on keegi hea inimene, kes saaks hoiukodu pakkuda, siis palun kirjutage info@kassideturvakodu.ee

Kasse ei saa kahjuks kassituppa viia, kiisude päästmine sõltub hoiukodude olemasolust. Sinu ulualuse pakkumine aitab päästa vähemalt ühe elu. PS! Alla 2-kuused kassipojad vajavad hoiukodu terve perena - koos emme ja õdede-vendadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles