Diskoteek, vaateratas ja basseinid: mees kulutas oma koerte häärberile varanduse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy

33-aastane Hiina ärimees ehitas oma kümnele koerale luksusliku igat sorti meelelahutust pakkuva lõbustuspargi ja luksuslikku äraolemist pakkuva mõisa. 

Idee elluviimiseks kulutas ta Oddity Centrali andmetel ligi 50 000 eurot. 

Koerte mõisas on muuhulgas autodroon, konditsioneer, kino ja filmiprojektor, veeautomaat, karusnahakuivati, lift ja mitu tualettruumi. Lõbustuspark sisaldab erinevaid kiikesid, basseine, diskoteeki, vaateratast, rulluisuplatsi ja väikest rongi. 

Miniatuurse mõisa ehitamine võttis aega kolm aastat. 33-aastane Zhou alustas oma lemmikloomadele uue kodu ehitamist 2019. aastal varsti pärast seda, kui ta sai valmis eelmise, tagasihoidlikuma. 

Inetrnetis selle toreduse nägijad olid Zhou vastu ootamatult kriitilised, süüdistades teda arutus laristamises. Mõned neist pakkusid talle mitmeid ideid, et parandada puudusi ja muuta maja koertele veelgi mugavamaks. Pärast tagasiside analüüsimist otsustas mees ehitada oma lemmikloomadele parima mõisa. Zhou tegi algses projektis rohkem kui 200 muudatust ja seekord õnnestus tal sotsiaalsete võrgustike kasutajatele muljet avaldada - video läks Hiinas viiruslikuks.

Mõned kommentaatorid süüdistasid ärimeest rikkasse perekonda sündimises ja raha kulutamises kasututele asjadele. Zhou ütles neile, et ta teenib oma raha ise ega osta kalleid riideid ega kotte, vaid investeeris suurema osa rahast oma lemmikloomadesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles