Koer hüljati koos kotitäie mänguasjade ja südantlõhestava kirjaga

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy

Wisconsini koerte varjupaik paljastas traagilise loo kutsikast, kes jäeti tänaval maha mänguasjade koti ja hülgajast omaniku kirjaga.

Kohalik koerte varjupaik päästis Wisconsinis Green Bays koera nimega Baby Girl, kes oli seotud tuletõrjehüdrandi külge. Koerakese kõrval oli kott tema mänguasjadega ning kiri endiselt omanikult. 

Heategevusorganisatsioon selgitas endise omaniku südantlõhestavat otsust oma loomast loobuda. 

Endine omanik avastas koeral diabeedi, kuid selgus, et ta ei suuda toime tulla rahalise vastutusega, kuna peab tasuma ka enda raviarveid võitluses raskete terviseprobleemidega. 

Organisatsiooni pressiesindaja ütles: «See võib olla kallis haigus, mida tuleb hallata, nõudes igakuist insuliini ja potentsiaalselt muude meditsiinitarvete ostmist. See võib maksta sadu dollareid kuus.» 

Varjupaik ka selgitas, miks ja kuidas oli omaniku otsus oma lemmikust loobuda meeleheitlik tegu, mille eest nad teda tänavad. 

Endisele omanikule saadetud sõnumis ütles pressiesindaja: «Ennekõike on meil nii kahju, et sa pidid oma parima sõbraga lahku minema.»

«On ilmne, kui palju sa teda armastasid ja me näeme, et sa andsid endast parima, võideldes samal ajal oma meditsiiniliste komplikatsioonide ja elu väljakutsetega.»

Tänades omanikku Baby Girli esikohale seadmise eest, kirjutasid nad: «Täname teid kaastunde eest, et tegite, mida pidasite koera jaoks parimaks. Näeme teie armastust kotis, kuhu panite tema lemmiklelud. Näeme teie armastust, et sidusite ta kinni, vältimaks koera auto alla jäämist. Me näeme teie armastust, et panite ta kohta, kus ta kiiresti leitakse. Ta näeb välja hästi hoolitsetud. Me näeme teie armastust kirjas, milles palute tema eest hoolitseda, kui te ise enam ei suutnud.

Võite kindlad olla, et koeraga on kõik hästi, me hoolitseme tema eest. 

Soovime teile kõike head ja loodame, et kui te seda kirja loete, võite veidi rahulikumalt puhata, teades, et Baby Girlil on helge tulevik.»

Vaid mõni päev pärast seda, kui loomade varjupaik koera enda hoolde võttis, leidis Baby Girl endale uue ja armastava kodu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles