OTSIB KODU Ukrainast päästetud Goofy on kui lihvimata teemant

lemmik.postimees.ee
Copy
Goofy
Goofy Foto: Nähtamatud Loomad

Ukrainast päästetud varjupaigakoerad on valmis uutesse kodudesse kolima ning Lemmiku portaalil on au neid teile tutvustada. Täna on teie ees lustakas Goofy, kes suudab ka kõige kurvemasse päeva rõõmu tuua.

Goofy on päike igas sinu päevas. Südamlik, energiline, rõõmus, armastav – need on kõigest mõned koerapoisi imelistest iseloomuomadustest. 

Ta kõigest 1,5-aastane, mis tähendab, et ta on tohutult õpihimuline ja uudishimulik. Goofy armastab nuuskimismänge ning aias ringijooksmist, samuti naudib ta väga uute oskuste ja käskluste õppimist. Temaga tegelenud koeratreener ütleb, et Goofyl on väga palju potentsiaali kuulekuse treenimiseks, omanikul peab vaid aega olema temaga tegelemiseks.

Hoiukodus kasvab Goofy koos väikeste lastega ning seeläbi on ta tublisti õppinud ka nendega koos rahulik ja viisakas olema. Pere on Goofy jaoks kõik. Ta armastab mängimist ja jooksmist, aga samas naudib ta väga ka seda, kui saab oma pea sülle toetada ja rahulikku sügamist nautida.

Goofy on suurt kasvu koer, mistõttu sobib ta ideaalselt hooviga majja. Samuti võiks tema omanik olla aktiivse eluviisiga, et Goofy saaks jalutus- ja jooksuringidel kaasas käia.

Tunned, et Goofy võiks sobida just sinu koju? Võta temaga ühendust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles