PÄEVAKÄPP ⟩ Kauni kasukaga Mammu tahab suveks enda päriskoju

lemmik.postimees.ee
Copy
Mammu
Mammu Foto: Pesaleidja/Facebook

Mammu on ilus kaheaastane Bengalile sarnaste triipudega hallikas emane kass. Ta küll ei ole enam kassitite eas, kuid tänu tema pisikesele kasvule tundub nagu ta oleks igavesti noor kass.

Iseloomult on ta väga uudishimulik ja peab alati kõik väiksed nurgad, kapialused ja muud võimalikult kitsad kohad läbi uurima. Mammule meeldib inimese juures ja käib alati uudistamas, et mida siis hoiukodu rahvas parajasti tegemas on. Kuigi ta ei ole veel täitsa «sülekass», laseb ta endale ilusti pai teha ja otsib lähedust.

Teiste kassidega saab ta ka suurepäraselt läbi. Hoiukodus mängib ta teise karvalistega väga hoogsalt ja igav temaga ei hakka. Talle meeldib väga ka üksi palli järel joosta ja erinevaid mänguasju taga ajada. Seega võiks Mammu kolida nii üksikuks kassiks kui ka teiseks kassiks mõnda perre. Ta pole üldse valiv – ta lihtsalt soovib oma sooja pesa, kus puhata.

Samuti räägib Mammu kasuks see, et ta on väga viisakas kass. Ta hoiab puhtust, ei tee pahandust, käib ilusti vetsus ja on lihtsalt nunnu. Lisaks on ta steriliseeritud.

Mammu lihtsalt ei jõua enda uut kodu ära oodata! Tee heategu ja võta varjupaigast kiisu. Kui soovid Mammu endale, täida loomasoovija ankeet Pesaleidja kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles