PÄEVAKÄPP Energiline ja uudishimulik Krishna ei jõua ära oodata, millal ometi oma elu peale saab

lemmik.postimees.ee
Copy
Krishna
Krishna Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

«Paita mind! Paita mind!» Just sellise koorilaulu saatel saabub vabatahtlik iga päev kassituppa. Laulust võtavad osad mitmed kassitoa elanikud, kuid üle kõige kostub just Krishna hääl.

Krishna on nii pisike ja nunnu, lausa kassipoja mõõtu, et on uskumatu, et kuidas sellest väiksest kiisust nii kõva hääl välja tulla saab.

Kui vabatahtlik siis lõpuks Krishnani jõuab, lendab kassitüdruk peale nagu üks hellituste tuulispask – sama palju, kui inimene jõuab Krishnat paitada, nühib Krishna inimest vastu ka. Võib kindel olla, et pärast Krishnaga kohtumist oled sinagi üle keha paitatud saanud! Kiisuke on energiline ja uudishimulik ning ei jõua ära oodata, millal ta saaks kassitoast ometi (hoiu)koju. Krishna saab hästi läbi ka teiste kiisudega ja eelistaks leida endale kodu, kus mõni kass juba ees on. Selle puudumisel tahaks ta mõne sõbra endaga kassitoast koju kaasa võtta.

Paku sellele pisikesele armsale karvapallile kodu! Krishnaga saab lähemalt tutvuda ja ankeedi täita siin. Toeta ELL Tartu Kassituba siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles