VIDEO ⟩ Inimene kulutas kõik säästud, et täita oma unistus ja hakata koeraks

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Foto: Video kuvatõmmis

Mõned inimesed kulutavad miljoneid eurosit, et näha välja nagu oma lemmikkuulsus või Barbie-nukk. Kuid üks Jaapani mees kulutas oma säästud, et hakata oma lemmiktõugu koeraks. 

Jaapanlane kulutas umbes 15 000 eurot realistlikule borderkolli kostüümile, et näha välja täpselt nagu tema lemmiktõugu koer. Seda kandes ta teeskleb, et ongi loom. 

Toko nimelise mehe eluaegne unistus oli saada koeraks ja andekas kostüümikunstnik viis tema ebatavalise palve teoks. Realistliku kollikoera kostüümi ostis ta Jaapani kostüüme valmistavalt ettevõttelt Zeppet. Kostüümi valmimiseks kulus 40 päeva, kuna Toko saatis muudkui erisoove juurde, et tulemus võimalikult autentne ja täiuslik oleks. 

«Ma tahtsin borderkolli kostüümi, sest see näeb selga pannes ehtne välja,» ütles Toko Jaapani uudisteväljaandele Mynavi .«Ma armastan loomi, kõiki nelja jalagi loomi. Neile mõeldes juurdlesin milline minu suuruses loom oleks hea, arvestades, et tulemus oleks realistlik ja seetõttu otsustasin hakata koeraks. Ja koertest omakorda valisin kolli, see on mul lemmik koeratõug.»  

Kui Tokolt küsiti, kas ta saab oma jäsemeid samamoodi liigutada nagu koer käppasid, vastas ta, et vaevaliselt. Ta selgitas ka, et kui ta palju liigutab, ei näe see enam realistliku koera moodi välja. 

Zeppeti töötaja rääkis, kuidas meeskond leidis võimaluse luua koera luustiku struktuur, ja veetis palju aega selle uurimisel. «Lisaks kogusime erinevate nurkade alt tehtud fotosid, et saaks tellitud kostüümi kujundada nii, et karvkate loomulik oleks.» 

Toko teeb Youtube jaoks videosid, kus teda võib kõhtu sügamas, maas püherdamas, istumist teeseldes ja käppasid tõstmas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles