VIDEO ⟩ Põnevad atraktsioonid ja konditsioneer: selline näeb välja 2500 dollarit maksev unistuste kassimaja

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Majaelanik oma uut elupaika üle vaatamas / Kuvatõmmis videost
Majaelanik oma uut elupaika üle vaatamas / Kuvatõmmis videost Foto: @freedomfarmhouse / TikTok

Ameerikas elav paarike ehitas ühele kassikolooniale tõelise unistuste maja.

TikTOki kasutaja @freedomfarmhouse aka Emily Bott jagas sotsiaalmeedias, kuidas ehitas oma kihlatuga eriti vinge maja oranžide kasside kolooniale, kelle nad koos oma äsja ostetud majaga kaasa said.

«Siin on kassidele piisavalt kohti, kus ronida ja parajalt peidukohti, kuhu magama pugeda,» jagas naine. Lisaks on kassimajal mitu väljapääsu, et hiirekütid saaksid sisse-välja käia just sealt, kus neile sobib. Samuti on majas ka konditsioneer, et kuumadel suvekuudel liiga palav ei hakkaks. Maja ehitamine võttis aega kolm nädalavahetust ja maksis umbes 2500 dollarit.

«Need kassid elavad küll tõelises luksuses!» kommenteeris TikToki kasutaja @user3379713213517. Video kommentaariumis tehakse erinevaid ettepanekuid, kuidas ka teised saaksid kassimaja melust osa saada – näiteks soovitatakse üles seada «kassikaamera».

Vaata siit videost, kuidas kulges maja ehitamise protsess:

@freedomfarmhouse @freedomfarmhouse Who’s ready to see the inside!? #cathouse #catsoftiktok #catlover ♬ The Office - The Hyphenate

Vaata siit videost, milline on lõpptulemus:

@freedomfarmhouse Reply to @meggie_meow Drop some name suggestions below⬇️ #cathouse #catsoftiktok #catlover ♬ The Office - The Hyphenate

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles