OTSIB KODU ⟩ Ukrainast päästetud Malarz oskab iga inimese südamesse pugeda

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Malarz
Malarz Foto: Nähtamatud Loomad

Ukrainast päästetud varjupaigakoerad on valmis uutesse kodudesse kolima ning Lemmiku portaalil on au neid teile tutvustada. Esimene koduotsija, terjerit meenutav 5-aastane Malarz on selline koer, keda iga inimene otsib – rõõmus, suure südamega, mänguhimuline, armastab inimesi üle kõige ja on täielik seltskonnahing.

Temaga on väga lihtne läbi saada ning nagu üks hea ja tore sõber ikka, on ta avatud kõikidele tegevustele, mida talle välja pakkuda ning ei ütle uutest seiklustest ära. Tema tõsise välimuse taga peitub lahe ja nunnu kaaslane, kes teeb iga päeva paremaks.

Loe ka seda: INTERVJUU 〉 Kiievis pommirahe alla sattunud varjupaigaloomad saabuvad täna Eestisse. Loe, kuidas nad pääsesid

Talle meeldiks, kui ta saaks palju liikuda, mänguasjadesse peidetud maiusi välja sakutada või konte taga ajada ning neid siis ennastunustavalt nosida. Kui aktiivsed asjad tehtud, siis naudib poiss pikka pai- ja kammimissessiooni ning inimese lähedust, et siis rahulikult oma ümbrust jälgida.

Malarziga kohtumine võlub ja jääb südamesse. Temaga tutvunud inimesed on ühel meelel: Malarzis on midagi erilist, mis fotosilmale vahel nähtamatuks jääb, aga kohtumisel hinge tema külge kleebib.

Vabatahtlik Katrin on Malarzi kohta öelnud järgmist:

«Olen proovinud sõnastada Malarzi x-faktorit. Tema kringlikspõimunud omadused lihtsalt mõjuvad. See poiss on imeline kombo sõbralikkusest, hellast südamest ja elujaatavast energiast.

Foto: Nähtamatud Loomad

Malarz teeb päevad rõõmsamaks ja samas annab ka turvatunde. Me ei tea, milline on ta minevik, aga miskipärast näib ta armastavat inimesi rohkem kui midagi või kedagi muud siin maailmas. Malarziga on iga päev ilus ja hea, sest ta täidab su maailma armastuse ja naeruga, teda vaadates lihtsalt tuleb naeratus suule. Mõtled endamisi: «No nii äge kutt».

Ta ei ütle ära mõnusatest jalutuskäikudest, ent kõige rohkem naudib ta aega koos oma inimesega. Pikutab lihtsalt ja pretensioonitult su kõrval päikeselaigus.»

Malarzile on võimalik kodu pakkuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles